Wat gebeurt er met het geld van de crowdfunding?

Welkom Bij Mij werkt volledig op basis van vrijwilligers. Dit betekent dat al het geld integraal gaat naar het realiseren van ons doel als vzw : alles in zijn werk stellen opdat iedere Belg zich welkom voelt. Overal en bij iedereen. Ongeacht zijn keuze omtrent lichaam en gezondheid. Ongeacht kleur, geaardheid, gender, …

Daarom werken we in eerste instantie aan een online portaal waarop consumenten een vrije keuze kunnen maken tussen aanbieders die meewerken aan dezelfde doelstellingen. Na het realiseren van het portaal gaan de fondsen naar het dekken van de maandelijkse en jaarlijkse kosten die zo een portaal met zich meebrengt, alsook actief aanbieders te benaderen, publiciteitsmateriaal te bekostigen enz.

Wat als testen en/of vaccinaties straks bij wet verplicht worden?

We erkennen dat sommige overheden hier op alluderen. Alsook dat het natuurlijk « een » mogelijkheid is. Toch kiezen we er bewust voor ons te focussen op de constructieve zaken die wij kunnen bijdragen. De eerste stap is om met zo veel mogelijk mensen onze stem te laten horen. Eén grote groep met één grote stem die klaar en duidelijk spreekt. Die laat horen wat ze wél wil en die daar naar handelt.

Net daarom dat we zoveel mogelijk mensen wensen samen te brengen via ons portaal.

Staat jouw vraag er niet tussen

Doneren kan via overschrijving op rekening nummer

BE62 1030 7680 3961

VZW. WELKOM BIJ MIJ - BIENVENUE CHEZ MOI

OF

STEUN ONS
Sluiten

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.